The Westin Hamburg

The Westin Hamburg - Ausblick vom Hotel

The Westin is een hotel in Hamburg in het wereldberoemde Elbphilharmonie ofwel het Elphi. De ligging direct aan het water in de bijzondere wijk Speicherstadt garandeerd u een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Hamburg.

The Westin Hamburg

Het hotel heeft 21 verdiepingen en biedt kamers met ramen van de vloer tot het plafond. Vooral de hoger gelegen ruimtes hebben dan ook een prachtig uitzicht over de haven en de stad. Het hotel heeft een restaurant, hotelbar, een spa & fitness ruimte en biedt diverse ruimtes voor evenementen en zakelijke doeleinden.

The Westin Hamburg Spa

Dit hotel is een ideale keuze voor wellness liefhebbers. The Westin heeft niet alleen een binnenzwembad, maar tevens talrijke andere voorzieningen zoals een sauna, sanarium, stoomcabine, solarium, een hydro massage douche en een rustruimte. Uiteraard behoren ook diverse lichaamsbehandelingen tot het assortiment.

Dineren aan het water

Bij het Westin kun je dineren met uitzicht op de haven. U kunt genieten van bijzondere lokale specialiteiten die gemaakt worden van seizoensverse ingrediënten.

Voor een drankje in een bijzondere ambiance kunt u zich begeven naar de hotelbar die gelegen is op 37 meter hoogte. De stijlvol ingerichte bar biedt u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat uw favoriete drankje begeleid door een fantastisch uitzicht op de haven en de skyline van Hamburg.