The Fontenay Hamburg

Hamburg
The Fontenay Hamburg Hotel pre-opening phase in march 2018

Beleef het luxe hotel The Fontenay in Hamburg! Een bijzonder en modern hotel met riante kamers en suites, een gourmet restaurant en een Panorama Spa!

The Fontenay Hamburg

Hamburg is een bijzondere stad en de vele luxe hotels in Hamburg zorgen ervoor dat u als gast zo veel mogelijk op uw wenken wordt bediend! Het Fontenay hotel Hamburg is er geheel op gericht om u een luxe en ontspannen verblijf aan te bieden zodat een stedentrip ook als echte vakantie aanvoelt.

The Fontenay Hamburg Lakeside

Dit luxe hotel ligt op een prachtige locatie aan het Alstermeer. Zo is de omgeving zeer weids, met veel groen en een prachtig panoramisch vergezicht. Iets wat in een grote stad zeer zelden voorkomt. De meeste kamers hebben ook uitzicht op het meer en over de skyline van Hamburg. Verder kunt u het centrum van de stad eenvoudig te voet bereiken.

Panorama Spa

De Spa en fitness heeft een binnen- en buitenzwembad. Door het bijzondere design lijkt het alsof de waterlijn van het zwembad direct in verbinding staat met het water van het Alster. Naast het zwembad is er ook een sauna, een stoomruimte, een ijsfontein en een ontspanningsruimte met een prachtig uitzicht. Tevens kun je een private spa ruimte boeken en is er natuurlijk een ruim assortiment aan wellnessbehandelingen beschikbaar.

Restaurants & Bar

Dit 5 sterren hotel in Hamburg heeft 2 restaurants, waarvan 1 ten tijde van schrijven met een michelin ster en een zeer hoge waardering van Gault&Millau. U kunt niet alleen zeer goed ontbijten, lunchen en dineren in het Fontenay. De architectuur en het prachtige uitzicht bezorgen u een extra beleving. Voor een gezellig drankje kunt u terecht in de ruime hotel lounge met een bijzonder hoog plafond met kroonluchter.

De 360 graden panorama bar nodigt u zowel overdag als ‘s-avonds uit voor een bijzondere ervaring. Geniet van uw favoriete drankje met het Alster en Hamburg City op de achtergrond!

Kamers en suites

Overnachten in dit hotel is fantastisch. Van de kleinste kamer tot de mega grote Fontenay Suite (200 m2), alle ruimtes zijn met aandacht voor detail ingericht. Zoals het dit hotel beaamt een zeer goede mix van modern en klassiek. Uiteraard zijn de nieuwste technieken aanwezig. Alle hotelkamers beschikken over een bureau, zitruimte, een eigen badkamer en een separaat toilet. Vrijwel alle kamers hebben ook een balkon.