Radisson Blu hotel Hamburg Airport

Hamburg
Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport - panoramio

Het Radisson Blu hotel Hamburg Airport is een vier sterren hotel direct tegenover het vliegveld van Hamburg. Zeker wanneer je op zakenreis bent of op een doorreis naar een andere bestemming is dit hotel een goede keuze. Met de S-bahn ben je snel in het centrum van Hamburg en je bent er zeker van dat je je volgende vlucht niet hoeft te missen door drukte en vertragingen in het verkeer.

Radisson Blu hotel Hamburg Airport

Radisson Blu is een van de ketens die zich reeds heeft bewezen een hoge kwaliteit te bieden tegen een zeer aannemelijke prijsstelling. Zo ook in dit hotel alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in Hamburg.

Restaurant & hotelbar

In het hotelrestaurant van Radisson Blu Hamburg Airport kunt u elke dag terecht voor een super ontbijt, een lunch en/of diner. U hoeft het hotel dus eigenlijk niet te verlaten. Voor een lekker drankje kunt u een bezoekje brengen aan de sfeervolle hotelbar.

Meetings

Het Radisson Blu Hamburg Airport is de uitgelezen plek voor een zakelijke bijeenkomst met mensen uit alle windstreken. Door de perfecte aanrij en aanvliegroutes heeft dit hotel een groot voordeel ten opzichte van andere hotels in het centrum van de stad. De diverse multifunctionele ruimtes zijn voorzien van een trendy design en uitgerust met de nieuwste techniek. Een zeer aangenaam pluspunt is de aanwezigheid van daglicht.

Sauna & Fitness

Vrije tijd, ontspanning en stoom afblazen. Radison Blu creëert een mogelijkheid voor haar gasten door de aanwezigheid van een sauna en stoombad. Wanneer je graag in vorm blijft en ook graag krachttraining doet dan zit je goed in de fitness ruimte.

Familie vriendelijk

Bent u met kinderen onderweg, ook daar helpt Radisson Blu bij de organisatie van bijvoorbeeld een babybadje, kinderstoel, nachtlampje, luieremmer, opstapje of kinder wc bril. Tevens zijn voor grotere gezelschappen familiekamers beschikbaar of kunnen twee kamers aaneen gesloten worden door een tussendeur. Zo kunt u altijd met uw kinderen op de kamer overnachten.