Miniatur Wunderland Hamburg

Hamburg
AIDAblu 5626

Miniatur Wunderland Hamburg is te vergelijken met Madurodam in Nederland. Dit museumpark trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is een zeer gewilde attractie. Dit actieve museum ligt in de stadswijk Speicherstad en is een gave indoor attractie. Wanneer het dus even wat minder weer is dan is een bezoekje aan Miniatur Wunderland een ideaal uitstapje!

Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland in Hamburg heeft een prachtige modelspoorweg, een miniatuur van de stad, maar ook een reis door de tijd en door de hele wereld. Vele landschappen en mijlpalen in de menselijke geschiedenis worden op prachtige wijze vormgegeven.

Daar niet alles stil staat is er veel te zien en te beleven. Zo rijden de treinen en de auto’s, vaart het enorme Cruise Schip en bewegen de gondeltjes. Je hebt echt het idee dat je neerkijkt op de beschaving.

Wachttijden

Let wel op dat juist in vakanties en weekenden het erg druk kan zijn. Je kunt doorgaans op de site de wachttijden controleren en dat is zeker een handige tool om irritaties te voorkomen!