Lindner Hotel am Michel

Hamburg
Улица Neanderstraße. Справа отель «Lindner Hotel Am Michel» - panoramio

Lindner Hotel am Michel ligt op loopafstand van het oude centrum van Hamburg. Dat betekent dat u de gezellige straatjes, restaurants, cafés en de meeste bezienswaardigheden op loopafstand hebt. Na een goed ontbijt kunt u direct de stad gaan verkennen. De luxe, de faciliteiten en een zeer goede ligging maken dit hotel een goede keuze voor een stedentrip naar Hamburg.

De kamers van het Lindner Hotel am Michel

Dit Lindner Hotel in Hamburg heeft luxe kamers met een strakke, warme inrichting. Het hotel biedt daarbij standaard twee persoons kamers, maar ook extra grote kamers en luxe suites. Natuurlijk mag het u aan niks ontbreken en heeft u op de kamer in ieder geval TV, radio, telefoon, Lan en WiFi, een minibar, Thee en koffiezetter, een kluisje en natuurlijk een eigen badkamer en wc. De kamers zijn verder voorzien van geluidsisolatie voor een heerlijk rustig verblijf.

Sauna & fittness

Een heerlijke bijkomstigheid is de wellness ruimte van het hotel. Hier vindt u een Finse sauna en een infrarood cabine. Na uw saunabezoek kunt u nog even ontspannen in de rustruimte.

Wil je graag in vorm blijven, dan kun je de uitgebreide fitnessruimte bezoeken met diverse apparaten voor krachttraining en conditietraining.