Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg

Hamburg
Hamburg Hotel Vier Jahreszeiten 01 KMJ

Het Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten is een stijlvol 5 sterren hotel in Hamburg. Het hotel ligt in de historische altstadt en heeft vrij uitzicht over het Binnenalster. Dit tophotel heeft een geweldige locatie en biedt ook alles wat je nodig hebt. Van een bed tot wellness, fitness en goed eten en drinken.

Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg

Hotel Vier Jahreszeiten is een traditioneel grand hotel volgens Europese traditie. Een luxe, comfortabele en historische sfeer maken uw verblijf tot een zeer bijzondere beleving.

Waarom zou u boeken bij Hotel vier Jahreszeiten in Hamburg?

Wanneer je komt voor een bezoek aan de grote stad moet je je afvragen of je de hele dag op route bent en eigenlijk alleen een bed nodig hebt of dat je komt voor een fantastische en ontspannen stedentrip.

Ga je voor een heerlijke verwenvakantie? Wil je er zeker van zijn dat je verblijft op een goede locatie op loopafstand van het centrum? Houd je van een luxe sfeer, bijzonder eten en drinken en sla je een saunabezoek en wellnessbehandeling ook niet af? Dan zit je bij Hotel Vier Jahreszeiten helemaal goed!

Bars & restaurants

Naast overnachten kunt u bij dit hotel heerlijk dineren in één van de restaurants. Restaurant Hearlin is daarbij herhaaldelijk bekroont met 2 michelin sterren! Een intieme avond onder het genot van een drankje kunt u doorbrengen in de hotelbars, lounges of het café.

Spa & fitness

Op de bovenste etage vindt u een Spa en Fitness ruimte. Hier vindt u onder andere diverse sauna’s en stoombaden, een koud waterbad, lounge met ligbedden en een dakterras met prachtig uitzicht. Diverse massages en schoonheidsbehandelingen behoren tevens tot het aanbod. De gym en het fitnessgedeelte zijn ingericht met diverse apparaten voor cardiofitness en krachttraining.

Luxe kamers en suites

De kamers en suites zijn uitgerust met luxe designmeubels die niet alleen vanwege de functionaliteit maar juist ook voor de beleving zijn ingezet. Elk verblijft heeft zo zijn eigen touch. Vanuit vele kamers heeft u daarbij een heerlijk vrij uitzicht over het water. Elk verblijf heeft een individueel te regelen air conditioning, koffie machine en minibar.