Holiday Inn Hamburg

Hamburg
Hamburg, Hotel

Het Holiday Inn Hamburg is een luxe hotel met zwembad, wellnessruimte en fitnessfaciliteiten. Het hotel is gelegen aan de Neue Elbbrücke en biedt vooral ’s avonds een prachtig uitzicht over de haven. Dit hotel ligt vlakbij de B4, waardoor vooral de bereikbaarheid met de auto zeer goed is. Het centrum van de stad bereikt u gemakkelijk met de auto, met de bus of de metro. In de nabije omgeving vindt u verder een stadspark en een golfclub.

Slapen in Holiday Inn Hamburg

Het Holiday Inn Hamburg biedt u een bijzonder verblijf met alles er op en eraan. U verblijft in een moderne kamer die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een minibar, een zithoek, bureau, aparte badkamer, een kluisje, telefoon, en zijn er verduisterende gordijnen.

Restaurant & Bar

Voor het ontbijt de lunch en het diner kunt u terecht in het hotelrestaurant. De keuken serveert lokale en internationale specialiteiten en heeft een uitgebreid wijn assortiment. Tijdens het eten en drinken heeft u een mooi uitzicht over de Elbe. Voor uw favoriete cocktail of een snack kunt u terecht in de hotelbar of u doet een beroep op de roomservice.

Zakelijke evenementen

Wanneer u naar Hamburg wilt voor een zakelijk evenement dan heeft het Holiday Inn diverse ruimtes beschikbaar voor kleine en grote groepen. Gezien de goede bereikbaarheid en de beschikbaarheid van professionele faciliteiten is dit hotel een goede keuze.