Empire Riverside Hotel Hamburg

Hamburg
Neue Skyline Hamburg

Het Empire Riverside hotel Hamburg ligt zeer centraal aan het St. Pauli, aan de haven, de Reeperbahn en vlakbij het absolute stadscentrum. Vanuit dit hotel bent u zeer snel bij de beste attracties in Hamburg.

Empire Riverside hotel Hamburg

Het Empire Riverside hotel Hamburg heeft een moderne architectuur met een façade uit glas en brons en een fantastisch uitzicht over de haven, de Elbe en natuurlijk de binnenstad van Hamburg.

Empire Riverside Spa & Fitness

Voor het onderhouden van een gezond lichaam biedt dit hotel een sauna, stoombad, dompelbad en een ontspanningsruimte in de Riverstyle Fitness & Spa. De fitnessruimte is onder andere voorzien van een loopband, roeimachine, bankdrukmachine en een apparaat voor beenstrek- en buig oefeningen.

Restaurant, lounge en skyline bar

Voor het culinaire genot en het genieten van bijzondere momenten met geliefden, goede vrienden of zakenpartners zorgen de verschillende stijlvol ingerichte ruimtes van het restaurant, de skyline bar en de gezellige lounge.

Het restaurant “Waterkant” biedt u uitzicht over het water en is gespecialiseerd in het serveren van visgerechten.

De Skylinebar ligt op 90 meter boven Hamburg en biedt u een adembenemend uitzicht over de stad, de haven en de Elbe. Het is de perfecte locatie voor een fantastische avond!

Kamers en Suites

De verschillende kamers en suites van het Empire Riverside bieden een modern tijdloos design met een geweldig uitzicht. De kamers zijn daarbij onder andere voorzien van extra grote bedden, een zithoek, bureau met telefoon, een kluisje en een minibar.